kerekes alarm kft.

Hasznos tanácsok

Az alábbi tanácsokat az életből merített tapasztalat alapján gyűjtöttük össze, amelyek az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek mellett segíthetnek megelőzni az esetleges betöréseket, rablásokat.

Éjszakára mindenképpen kapcsoljuk be a riasztórendszert!
A betörések nagy része éjszaka történik, amikor a család tagjai gyanútlanul alszanak és a riasztórendszer nincs bekapcsolva. A partíciók és a héjvédelem kialakításával lehetséges a lakásban való mozgás.

Sötétedést követően kapcsoljuk be a riasztórendszert a héjvédelmet felhasználva. A héjvédelem kialakításával lehetséges a lakásban való mozgás.

Amennyiben napközben lepihenünk kapcsoljuk be a riasztórendszert a héjvédelmet felhasználva. (Besurranó tolvaj esetére) A héjvédelem kialakításával lehetséges a lakásban való mozgás.

Éjszakára NE hagyjuk elöl értékeinket.
Sokszor ez a betörés célja: behatolnak általában az erkélyajtón és ami szem előtt van azt felkapkodják és elfutnak. Erre megoldás lehet még az infrasorompó kialakítása a kertben. Ilyenkor el sem jutnak a nyílászárókig, nincs idejük annak felfeszítésére és nem keletkezik azokban rongálás sem.

Elutazás esetén keltsük annak látszatát, hogy otthon vagyunk. Időkapcsolóval állítsunk be 1-2 lámpát. Kérjünk meg valakit, hogy a postaládát rendszeresen ürítse ki.

Kerüljük a közösségi oldalakon való aktuális helymeghatározást, különösen ha nincs titkosítva az oldalunk.

Fontos odafigyelni az akkumulátorok időszakos cseréjére ( átlagosan 3 évenként), amely a riasztórendszer kifogástalan működését szavatolja áramszünet esetén.

A riasztórendszer nem akadályozza meg a betörést csak csökkenti az okozott kár mértékét, visszatartó hatása van, valamint jelzést küld az adott távfelügyeletre.

Magyarország területén leginkább Budapest, Pest Megye és Komárom-Esztergom Megye néhány településén tevékenykedünk.

További tevékenységi területeim: Szentendre, Pomáz, Budakalász, Leányfalu, Visegrád, Dunabogdány, Kisoroszi, Tahitótfalu, Pócsmegyer, Surány, Horány, Szigetmonostor, Üröm, Solymár, Pilisszentkereszt, Pilisvörösvár, Pilicsaba, Budakeszi, Csobánka, Pilisszentlászló, Dunakeszi, Vác, Göd, Gödöllő, Csömör, Fót, Szob, Nagymaros, Kismaros, Zebegény, Dömös, Pilismarót, Esztergom.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődjön:
Kerekes Gábor
Szentendre
Hétfő-Péntek: 08-17-ig
telefon: +36 20 338 8521
info@lakasriaszto-kamera.hu
http://lakasriaszto-kamera.hu/